CN. Th10 1st, 2023
NFL

“Isaiah Rodgers Sr. của đội Colts thú nhận về cuộc điều tra đánh bạc của NFL”

Colts CB Isaiah Rodgers Sr. is currently under investigation for multiple gambling violations within the NFL. The Indianapolis Colts member is facing potential long-term suspension due to his alleged involvement in betting. Sports Handle reported on Monday that the player in question had been investigated for multiple gambling violations. After confirming the report with The Indianapolis Star, ESPN identified the player through their sources as cornerback and kick returner Isaiah Rodgers Sr. While the investigation is ongoing, fans can stay updated on the latest sports betting news and receive expert picks by unlocking free tips from our trusted advisors.

Indianapolis Colts QB Isaiah Rodgers đang bị điều tra vì tội đánh bạc - hình ảnh qua Instagram / @isaiahrodgers
Colts CB Isaiah Rodgers Sr. rõ ràng về cuộc điều tra cờ bạc NFL

Một người chơi khác trong NFL có thể phải đối mặt với án treo giò dài hạn vì đánh bạc – Colts CB Isaiah Rodgers Sr.

Vào thứ Hai, Sports Handle đã báo cáo rằng một thành viên của Indianapolis Colts đã bị điều tra vì nhiều vi phạm cờ bạc. Sau khi nhóm xác nhận báo cáo với The Indianapolis Star, ESPN đã xác định cầu thủ thông qua các nguồn của mình là hậu vệ cánh và cầu thủ trả bóng Isaiah Rodgers.

Các nguồn đã nói với tôi rằng #bọ cánh cứng đực Người chơi bị điều tra vì nhiều vi phạm đánh bạc là CB Isaiah Rodgers Sr.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *